Hier vindt u de algemene voorwaarden van firma : www.behanggigant.nl

1: www.behanggigant.nl behoud alle rechten op foto’s en tekst die zichtbaar zijn op www.behanggigant.nl.

2: Verzendkosten van de artikelen zijn  voor de klant hun rekening.

3: Geld retour? U kunt binnen 7 dagen het behang retourneren zonder opgaaf van reden. Verzendkosten zijn wel voor eigen rekening.

3a : het geld wordt binnen 14 werkdagen retour gestort nadat we het pakket ontvangen hebben.

3b : foto behang kan niet retour gestuurd worden. Dit wordt speciaal voor u gedrukt en besteld.

4: Alle prijzen die zichtbaar zijn op www.behanggigant.nl zijn inclusief btw.

5: www.behanggigant.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor werking in het behang. Dit product dient met zorg op de muur aangebracht te worden.

6: Indien de koper een order plaatst op www.behanggigant.nl is deze verplicht om de goederen af te nemen bij www.behanggigant.nl

7: www.behanggigant.nl is gemachtigd om bestellingen in delen af te leveren. Dus meerdere pakketen is mogelijk.

8: www.behanggigant.nl kan rollen sturen die gebruikt zijn om foto’s te maken voor de webshop. Deze kunnen niet meer in het plastic zitten.

8 a :  www.behanggigant.nl is gemachtigd om behang te leveren wat uit verpakking is geweest. Dit kan soms wat stoffig zijn. Dit komt zeer zelden voor.

9: www.behanggigant.nl kan rollen sturen waar een klein hoekje van af mist, waar een staaltje van verstuurd is. Dit komt zelden voor.

10: Verzendingen naar het buitenland (Belgie, Duitsland, Engeland) kost 10,00 tot elke 10 kilo. (1 rol behang of 1 liter verf weegt ongeveer 1 kilo).

10 a : Wij leveren over de hele wereld (verzendkosten in overleg).

10 b : Levertijd 1-3 werkdagen. Normaal gesproken is het voor 16.00 besteld volgende dag in huis. Soms door drukte bij de post en verwerken van de pakketten is het 2-3 werkdagen.

10 c. Mocht u verzendkosten voor binnen Nederland aanklikken en het behang naar het buitenland verstuurd willen hebben wordt het adres voor binnen Nederland gebruikt.

11: Er wordt 1 keer een bezorgpoging gedaan. Daarna kunt u het behang op een locatie bij u in de buurt afhalen. Doet u dit niet dan komt het behang retour naar ons. Het word dan weer opgestuurd, nadat er opnieuw verzendkosten zijn betaald. U krijgt uiteraard van ons een link met track en trace code zodat u precies kunt zien wanneer het bezorgd wordt en u kunt zorgen dat er iemand op het adres aanwezig is.

12: Mocht u vragen/klachten hebben dan kunt u zich wenden tot de informatiebalie van ons. Die kunt u bereiken door een mail te sturen naar info@behanggigant.nl

Vermeld daar altijd uw ordernummer bij. En probeer foto’s van het eventuele probleem bij te voegen. 

13 : privacyverklaring
1. identiteit ondernemer.

BehangGigant Koopjesavontuur.

Sipke Brander.

Pinksterblom 21

9104 HW Damwald

2. Wij gaan met zorg met uw persoonsgegevens om. Dit houdt in dat deze alleen bekend zijn binnen onze eigen organisatie en organisaties waar wij intensief mee samenwerken. Wij zullen nooit uw gegevens verstrekken aan derden. Wij hebben deze gegevens nodig om uw bestelling snel en goed te verwerken.

2a. organisaties waar wij mee werken zijn.
multisafepay (hiermee worden de betalingen verwerkt)
Myparcel, gls (hiermee worden de pakketten verzonden)
Websitecontroler evenhosten (zij doen het onderhoud van de webshop)
paypal (hiermee worden betalingen verwerkt)

3. Wij bewaren uw gegevens maximaal 7 jaar. Dit in verband met eventuele controle van de instanties. Zij moeten kunnen zien aan wie wij geleverd hebben. Na die periode worden al uw gegevens vernietig

4. gegevens die wij verzamelen.

  • naam
  • achternaam
  • adres
  • email
  • eventueel telefoonnummer (als u die zelf invult)

5. BELANGRIJK : u kunt ten alle tijde een email sturen naar info@behanggigant.nl met het verzoek om uw gegevens te laten verwijderen.

BELANGRIJK ! Wij zijn op vakantie van 8 tot 26 augustus. Bestellingen van behang, wandposters en glasweefselbehang worden gewoon verstuurd.

De behangranden en verf worden na deze datum weer verzonden. U kunt het wel gewoon bestellen zodat het voor u gereserveerd wordt.

Retouren worden door onze vakantie ook iets later verwerkt.